INICI / TEMES / Informació / Notícies

La tallerista que impartirà els tallers és la Carla Serrat, art terapeuta, música i pintora. Seran 12 sessions que es realitzaran al Casal Cívic Frederica Montseny entre el 26 de setembre i el 12 de desembre. Els tallers van dirigits persones vinculades a Osonament que visquin a Manlleu o a la seva àrea d'influència, que siguin majors de 60 anys i que estiguin interessades en activitats artístiques.

Osonament i l’Ajuntament de Manlleu organitzen, a partir de setembre, un taller d’artteràpia. Es farà al Casal Cívic Frederica Montseny i va dirigit a persones vinculades a Osonament que visquin a la capital del Ter o a la seva àrea d'influència, que siguin majors de 60 anys i que estiguin interessades en activitats artístiques. També s'obrirà a d’altres persones de la comunitat que compleixin aquests criteris.

El taller, que compta amb una subvenció Culturament de la Diputació de Barcelona, té per objectiu general millor el benestar emocional de les persones participants a través de l’expressió amb diferents formes artístiques. La tallerista que impartirà el taller és la Carla Serrat, art terapeuta, música i pintora. 

Els tallers són gratuïts, consten de 12 sessions i es faran 2 grups: Els dimarts de 10 a 11 h i de les 11.30 a les 12.30 h. Les sessions es realitzaran entre el 26 de setembre i el 12 de desembre de 2023.

Com a objectius específics es proposen:

  • Expressar i transformar les emocions, sentiments i pensaments a través de l’exploració de diferents disciplines artístiques
  • Potenciar la creativitat i les competències personals
  • Afavorir la desinhibició
  • Afavorir la relació interpersonal, l'escolta d'un mateix i el coneixement personal
  • Millorar l'autoestima, el benestar emocional i relacional
  • Augmentar les relacions socials entre companys, la cohesió i pertinença grupal.
  • Fomentar la participació en activitats culturals comunitàries de les persones vinculades a Osonament
  • Realitzar una activitat cultural comunitària que sigui satisfactòria i acord als interessos de les persones d'Osonament.

 

Les inscripcions ja estan obertes i les persones interessades poden inscriure’s fins el dia 15 de setembre de 2023. Places limitades: 20 persones màxim. Inscripcions i més informació: 93 8895059 / administracioosonament@osonament.cat  

230831 Arterapia_cartell.jpg

Comparteix