INICI / TEMES / Informació / Notícies

Unes quaranta persones de diverses empreses de Manlleu i de la comarca van veure de primera mà l’estat de les obres i van conèixer les característiques de les parcel·les en venda

Ahir dilluns, 18 de març, l’Ajuntament de Manlleu va organitzar una visita a les obres d’urbanització que s’estan desenvolupant al nou polígon industrial Pla del Mas – Coromina Nord de Manlleu. Una trobada organitzada conjuntament per l’Àrea d’Urbanisme i desenvolupament Territorial i l’Oficina de Promoció Econòmica (OPE) de l’Ajuntament de Manlleu. L’objectiu era poder presentar a les empreses, de primera mà, les característiques d’aquest nou sòl industrial a la comarca, així com veure l’evolució de les obres in situ

40 persones de 27 empreses de Manlleu i comarca van poder conèixer, primer sobre pla, i després accedint a una part de l’obra, l’estat d’execució de les obres, el projecte de construcció de la ronda Nord, les possibilitats de compra de parcel·les i possibilitats de construcció de naus. 

La trobada va comptar amb la participació d’Arnau Rovira, alcalde de Manlleu; Marta Moreta, regidora d’Urbanisme i Desenvolupament Territorial; Josep Madrid, regidor de Transició Energètica, Serveis de Ciutat i Pagesia; Enric Gil, arquitecte municipal; l’equip del servei d’Empresa de l’OPE i Ramon Colomer, de Colomer-Rifà, l’empresa que s’encarrega de la direcció de les obres. Colomer va explicar als assistents, amb el suport de diversos plànols, la distribució de les parcel·les, els metres quadrats de cada una i les característiques tècniques que han de tenir les futures naus. 

Després d’una primera part informativa, els assistents van poder fer una visita a les obres per veure la seva evolució. Està previst que les obres finalitzin a l’estiu. L’Ajuntament de Manlleu ha posat a la venda per concurs les quatre parcel·les que té en propietat. El termini de presentació d’ofertes finalitza el pròxim dimarts 2 d’abril. La venda d’aquestes parcel·les permetrà construir la ronda nord, que facilitarà l’accés al polígon i aconseguirà reduir la circulació de vehicles pesants pel centre de Manlleu. 

Després de la visita, els assistents van aprofitar l’espai per fer Networking i compartir aspectes de la trobada i altres temes empresarials. 

El polígon Pla del Mas – Coromina Nord vol ser un espai per a una nova indústria, un PAE amable, sostenible, competitiu i tecnològicament avançat. Des de l’equip de govern es treballa per posicionar Manlleu com a municipi de valor per a la indústria del segle XXI, amb un entorn, unes infraestructures i uns serveis que permetin la localització d’empreses sostenibles i de valor afegit.

240318 visita polígon (1).jpg

Imatges relacionades

  • 240318 visita polígon (3).jpg
  • 240318 visita polígon (2).jpg
  • 240318 visita polígon (4).jpg
  • 240318 visita polígon (5).jpg

Comparteix