INICI / TEMES / Informació / Notícies

Manlleu acollirà la 24a Festa – Torneig Joan Petit Nens amb Càncer el proper 8 de juny. Ahir, 19 de març, es va presentar l’edició d’enguany d’aquesta festa en una emotiva presentació en la que van participar les diferents entitats vinculades a la organització: Fundació Joan Petit Nens amb Càncer, Club Pati Manlleu i Ajuntament.

La festa tindrà uns padrins de luxe que ahir també van ser presents a l’acte. Són el cuiner Nandu Jubany i la Iaia Angeleta. Nandu Jubany no va poder assistir a l’acte per temes de salut i va fer arribar un vídeo explicant que malgrat no poder ser ahir a la presentació, entoma amb il·lusió ser padrí de l’esdeveniment. La Iaia Angeleta, en la seva intervenció, va parlar de la proximitat amb la que li ha tocat viure el càncer de diferents familiars i va mostrar-se també feliç de formar part d’aquest projecte.

El moment més emotiu de l’acte va ser quan la cullera de Joan Petit va canviar de mans. El traspàs de la cullera de fusta simbolitza el relleu entre la darrera seu del torneig i la seu de la pròxima edició.

L'alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, va fer el traspàs de la cullera a Arnau Rovira, alcalde Manlleu. El president de la Fundació, Joan Torner, va recordar que malgrat els aplaudiments d’ahir els rebien les persones de la sala, són els nens i nenes que estan lluitant cada dia contra el càncer els qui n’eren mereixedors.

Com van dir l’alcalde, Arnau Rovira, la regidora d’Esports, Montse Costa, i el president del Club Patí Manlleu, Manlleu agafa la cullera amb força i assumeix el repte de ser ciutat Joan Petit 2024. Amb l’acte d’ahir, s’ha donat el tret de sortida però queda molta feina per fer. Des de l’ajuntament i conjuntament amb el Club Patí Manlleu es treballarà per què el dia 8 de juny tot Manlleu visqui la festa Joan Petit. Es buscarà la implicació ciutadana i de les entitats del municipi per mostrar la cara més solidària de la nostra ciutat.

L’acte central tindrà lloc el dissabte 8 de juny al Pavelló municipal i serà aquest torneig que reunirà a més de 400 nens i nenes d’arreu de Catalunya. Per aquest dia hi haurà preparades activitats per als familiars i amics dels participants al torneig ja que es vol aprofitar l’ocasió per què les persones que ens visitin coneguin una mica millor Manlleu i la seva oferta d’activitats culturals i esportives, el seu comerç, i en definitiva, la nostra ciutat.

 

LA FUNDACIÓ JOAN PETIT NENS AMB CÀNCER

 

La Fundació Joan Petit Nens amb Càncer és el nom que agafa la fundació arrel de l’experiència d’uns pares amb el càncer del seu fill petit. En Joan era un nen al qui li agradava jugar a hoquei patins, tal i com feia el seu pare. Malauradament, va patir un càncer quan encara era molt petit. Tot i la intensa lluita d’en Joan, la malaltia va ser més forta i en Joan va perdre aquell partit.
Com a homenatge a tots aquests nens que estan lluitant o han lluitat contra aquesta malaltia, la fundació organitza una gran festa que té lloc en una població diferent cada any. Aquesta Festa-Torneig serveix per divulgar i sensibilitzar el càncer infantil mitjançant l‘hoquei. Enguany aquesta festa es celebrarà a Manlleu el dia 8 de juny i s'espera l'assistència de 400 infants i les seves famílies a Manlleu.

240320 Traspas cullera Joan petit 1.jpg

Imatges relacionades

  • 240320 Traspas cullera Joan petit 2.jpg
  • 240320 Traspas cullera Joan petit 3.jpg

Comparteix