INICI / TEMES / Informació / Notícies

El proper dissabte, 6 d’abril, Manlleu estrena punt de donació al municipi. En horari de 16.30h a 20h es podrà donar sang i plasma al Casal Cívic Frederica Montseny.
Aquesta campanya compta amb la col·laboració especial de l’Associació Motera Road Spirit de Manlleu, sumant-se a la importància de donar sang.

El proper dissabte 6 d’abril, Manlleu estrena punt de donació al municipi. En horari de 16.30h a 20h es podrà donar sang i plasma al Centre Cívic Frederica Montseny de Manlleu.

Es pot reservar cita al web www.donarsang.gencat.cat 

S’espera que més 50 persones hi puguin donar sang i plasma per remuntar les reserves que cauen durant els festius de Setmana Santa. En dates festives, menys persones vénen a donar, i per això, és important reforçar les reserves durant les setmanes prèvies i posteriors.

Es calcula que unes 200 persones necessiten sang cada dia a Catalunya, motiu pel qual la donació continua sent sempre imprescindible.

 

Gas a la donació 

Per aconseguir aquest objectiu, els motards de Manlleu s’han sumat a la necessitat de donar sang fent d’altaveu d’aquesta campanya. A més, vindran a donar sang en conjunt, reforçant la idea que cal donar gas a la donació de sang. “Volem que la nostra llibertat sobre una moto sigui la de totes les persones, i que continuïn tenint una vida gràcies a la nostra petita aportació en forma de donacions” afirma el col·lectiu.

240402 donació_sang_motards_gcor_manlleu.png

Comparteix