INICI / Exemples 3D

Clauers MAB

Els següents clauers estan dissenyats i fets des de l'Ajuntament de Manlleu amb una impressora 3D del TechHub per a l'associació de botiguers de Manlleu MAB amb la finalitat de celebrar el seu 25è aniversari:

 

 Clauers MAB.jpg                                                                                                                                                           

Usos impressió 3D per a empreses

Degut a l'ampli ventall de possibilitats que oferim al TechHub, presentem aquest document per a que les empreses interessades puguin veure exemples reals amb impressores 3D que els hi poden ser útils en el seu sector de treball.

 

Peça tall fusta

L'arquitecta Anna Serra ens va fer arribar un disseny seu d'una papallona en AutoCAD per tal de tallar-lo en fusta. Després de fer un parell de proves en cartró, vam procedir a tallar-ho en la fusta que ens va proporcionar i aquest va ser el resultat final:

 

Peça tall fusta.png

Peces alumnes Voltreganès

Els alumnes de l’Institut del Voltreganès van visitar un casal d’avis per recollir necessitats al centre i el projecte finalista va ser un suport per a mòbil, ja que es van adonar que quan els avis parlaven amb la seva família al mòbil per videotrucada, no tenien cap suport i els hi era dificultós.

 

Peces Voltreganes.jpg

Figura resina

En Cesc, un dissenyador amant de l'animació japonesa, va venir a visitar el TechHub per veure quines possibilitats d'impressió oferia. Després de descobrir-les, ens va facilitar un disseny d'una de les figures d'animació que fa per poder-la imprimir a l'impressora de resina. Des del TechHub la vam posar a imprimir, netejar i curar i finalment la vam entregar amb en Cesc. Va quedar molt content amb el resultat final.

 

Curatge.jpgFigura Cesc.jpg

Subvencions.jpg