ICC

Indústries Culturals i Creatives

Què fem?

 

Des de l’Oficina de Promoció Econòmica i el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Manlleu sorgeix la proposta de dinamitzar, acompanyar, revitalitzar i donar valor a les Indústries Culturals i Creatives del territori (ICC). Aquest sector format per representants de les arts visuals i artesania, arts escèniques, audiovisuals, creativitat funcional, editorial, patrimoni viu i serveis de les ICC és el que l’OPE pren com a col·lectius per a crear espais per compartir, cooperar, formar i promocionar. La proposta d’aquests espais, són fruit de les trobades de co-creació que hem fet amb els professionals dels diferents sectors, la plataforma com a espai de visualització i intercooperació entre professionals, i can patalarga com a espai de creació.

 

 

Espais

 

Plataforma web ICC


En una primera fase d’aquest projecte conjunt, hem creat una plataforma web que servirà d’espai de networking entre els protagonistes d’aquest sector amb l’objectiu de crear un directori de diferents perfils de creatius. Aquest directori va iniciar-se amb el col·lectiu d’il·lustradors i il·lustradores del territori i l'estem ampliant a la resta sectors professionals de les ICC.

Els trobareu a l'apartat de perfils.

Vols formar-ne part? Omple el següent formulari: Forma'n part

 

Can Patalarga


Can Patalarga, és un equipament cultural que ofereix un espai dinàmic i obert on els creatius hi troben aixopluc, suport, formació i difusió de la seva obra. Volem que esdevingui un centre d’inspiració, de cooperació, de trobada i d’acollida per la innovació, l’experimentació i les noves tendències.

 

Punt de trobada i reunions. Creació de vincles de cooperació, compartir reptes i objectius

Espai expositiu: lloc on exposar les obres i creacions professionals

Capacitació professional: formació per professionalitzar el sector creatiu de les ICC

Mentoria : acompanyament professional a emprenedors i creatius emergents

Residència artística professional: cessió d’espai temporal per ajudar a fer créixer un projecte, idea o treball

 

Ubicació:

Carrer de la Font, 10 (08560 Manlleu)

 

 

Podeu trobar més informació de l'espai Can Patalarga al següent enllaç